Telemedia részvénykosár

Az Apple újra nyitja irodáit

By május 17, 2020 október 1st, 2020 No Comments
Az Apple a napokban jelentette be, hogy két hónapos home-office után fokozatosan kezdenek majd visszatérni az alkalmazottak a cég irodáiba, ezzel több fontos projekten is felgyorsulhat a munka.

A kaliforniai Cupertino városában található központ lesz az első, mely nagyobb kapacitás mellett újra kezdi a projektjeit. Az Apple döntése viszont olyan irodákat is érint, mint New York, Austin, San Diegó és Boulder. Tim Cook vezérigazgató korábban már elmondta, hogy május végére tervezi az irodai élet újraindítását, azonban nem egyszerre hívnak majd be mindenkit, hanem fokozatosan, szakaszosan egyre több munkatárs jöhet be. A vállalat elmondása alapján erre a döntésre azért volt szükség, mivel a munkatársak jelentős része dolgozik olyan projekten, melyhez szükséges az irodában való jelenlétük.

Az Apple vállalat részvényei ezen a héten 0,46%-ot korrigáltak, viszont az elmúlt egy hónap alatt 8,42%-ot emelkedtek. Az Apple jelenleg is bővít, hiszen egyik chipgyártó beszállítójával közösen 12 milliárd dollárért gyárat épít Arizonában.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!