Telemedia részvénykosár

Az Apple online áruháza Indiába is megérkezett

By szeptember 28, 2020 szeptember 30th, 2020 No Comments
Több mint 20 év telt el azóta, hogy az Apple Indiában kezdte meg működését, mely jelenleg is a világ második legnagyobb okostelefon piacával rendelkezik.

Az Apple a hét közepén indította el legújabb indiai online áruházát, amely amellett, hogy szinte teljes termékkínálatát kínálja, első alkalommal számos új szolgáltatást nyújt az ország fogyasztói számára is. Az indiai fogyasztók most megvásárolhatják az AppleCare + terméket, amely meghosszabbítja a termékek garanciáját, és hozzáférhetnek a kereskedési programhoz, hogy kedvezményt kapjanak az új hardver vásárlásokhoz.

A vállalat részvényárfolyama a héten 5,09%-ot emelkedett. A cég nemcsak az okostelefonpiacán, hanem a MacBookok és az Apple Watch okos órák területén is sokat fejlesztett az elmúlt években, törekszik arra, hogy az önvezető autóknál is megtalálhatóak legyen termékei, a közeljövőben könnyebb, hosszú üzemidőt biztosító egy kilogrammnál kisebb súlyú MacBookot tervez piacra dobni. Az Apple már nemcsak Amerikát, hanem Európát és Ázsiát is célponttá vette, így fejlesztései és tervei miatt egy jó portfolióba mindenképp érdemes bevásárolni részvényéből.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!