Telemedia részvénykosár

Az Apple új stratégiája

By június 15, 2020 október 1st, 2020 No Comments
Az Apple jövő héten elindít egy Mac számítógépek kereskedelmére irányuló programot az Egyesült Államokban és Kanadában található kiskereskedelmi üzleteiben.

A program lényege, hogy a vásárló a használt Mac számítógépét beszámíttathatja bármely Apple termék vásárlása során. A technológiai óriás a napokban tájékoztatta a kiskereskedelmi alkalmazottakat, hogy az új program június 15-én kezdődik hivatalosan az Egyesült Államokban. A vállalat a vírushelyzet miatt még 200 üzletét tartja zárva.

A vállalat vállalat részvényei ezen a héten 2,3%-ot emelkedtek. Az Apple vállalati részvénye hosszútávon a stabilitásról és a jó hozamokról szól, hiszen az Apple-nél évek óta folyamatos fejlődést láthatunk. A napokban derült ki a hír, hogy tartotta a harmadik helyét az okostelefonok eladása terén az amerikai cég, sőt a piaci részesedése még növekedni is tudott 11,9 százalékról 13,7 százalékra. Az idei első negyedévben 40 millió 920 ezer készüléket érékesített, 8,2 százalékkal kevesebbet a tavalyi első negyedévinél.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!