Kopernikus részvénykosár

A Mastercard már nem a kártyákban látja a jövőt?

By november 16, 2020 No Comments
A Mastercard Inc. vezérigazgatója nagy lehetőséget lát a hitelkártyákon túl, mivel a vállalatnál egyre gyorsabban jelennek meg a pénzügyi tranzakciók.

A társaság bejelentette, hogy Vocalink termékét választották ki Kanada új valós idejű fizetési rendszerének, a Real-Time Rail nevű elszámolásának kezelésére. A valós idejű fizetések bankszámlán vagy más pénzügyi hitelesítő adatokon alapulnak, de gyorsabb sebességre és több tranzakciós adat továbbítására képesek, mint a hagyományos automatizált klíringház (ACH). A napokban bejelentésre került, hogy Kanada is csatlakozik az Egyesült Királysághoz, az Egyesült Államokhoz és Thaiföldhöz a Mastercard Vocalink segítségével a valós idejű fizetésekhez.

A Mastercard vállalat részvényei ezen a héten 6,82%-ot emelkedtek. A Mastercard szerint a mobiltárcás tranzakciók száma közel háromszorosára nőtt 2019 és 2020 szeptembere között. A Mastercard együttműködésen alapuló megközelítése az innovációban azt jelenti, hogy olyan megoldásokba érdemes befektetni, amelyek több embert vonzanak a digitális gazdaságba, bizalmat keltenek, és biztosítanak minden tranzakciót és interakciót. A Mastercard kevesebb, mint 15 év alatt óriási növekedést ért el és az osztaléknövekedése figyelemre méltó.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!