Az egészségügyi és technológiai vállalatok koalíciója, amely magában foglalja a Microsoft-ot és az Oracle-t, azon a kezdeményezésen dolgozik, hogy megkönnyítse az emberek digitális hozzáférését a COVID-19 oltási nyilvántartáshoz.

A megindult az oltási programokat várhatóan egy könnyen hozzáférhető digitális oltási nyilvántartás segítheti majd. A koalíció magát Vaccination Credential Initiative-nak (VCI) nevezi. Az Oracle sikeres felhőalapú rendszere igen előnyös lesz a VCI számára.

A Microsoft részvényárfolyama ezen a héten 4,41%-ot, míg az Oracle 5,25%-ot emelkedett. A Microsoft 2020 decemberében jelent meg azzal a hírrel, hogy az utolsó negyedéves bevételei 43,08 milliárd dollárra nőttek. A Microsoft agresszívan fektet be az Azure cloud computing szolgáltatásába, míg az Oracle erős készpénzállománnyal rendelkezik, a Moody’s becslése szerint több mint 9 milliárd dolláros szabad cash flow-ja van a cégnek.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!