Telemedia részvénykosár

Az Apple programja igen sikeresnek bizonyult

By július 13, 2020 október 1st, 2020 No Comments
Az Apple bejelentette, hogy ismét bővíti független szervíz programját, mind új helyszínekkel, mind új szolgáltatásokkal az ügyfelek számára.

A program lehetővé teszi bármilyen méretű vállalkozás számára, hogy javításokat kínáljon az iPhone készüléken, eredeti Apple alkatrészekkel. A program múlt ősszel indult az Egyesült Államokban, ahol is több, mint 140 független javítóvállalat csatlakozott, a több mint 700 új amerikai helyszínhez. „Szeretnénk garantálni ügyfeleink számára, hogy cég készülékeik a lehető leghosszabb élettartalommal rendelkezzenek.” A vállalat azt is bejelentette, hogy további erőfeszítéseket fog beiktatni, hogy megelőzzék a hamis Apple alkatrészek értékesítését.

A vállalat részvényei pénteken zárásra 4,1%-ot emelkedtek. A vállalat nemcsak a számitástechnika és az okostelefonok területén fejlesztett és fejleszt, hanem a streamingszolgáltatás, az iCloud, a Music és az Apple Arcade területén is. Tim Cook cége mára már elérte az 1.602 milliárd eurós kapitalizációs tőkét.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!