Telemedia részvénykosár

Az Apple ismét igazgatót cserél

By augusztus 10, 2020 október 1st, 2020 No Comments
Az Apple a hét elején jelentette be, hogy marketing igazgatója, Phil Schiller lemond pozíciójáról és helyére Greg Joswiak került.

A társaság elmondta, hogy Schiller továbbra is vezető szerepet fog betölteni az Apple életében és többek között felügyelni fogja az App Store-ot és a társaság kommunikációját. A vállalat jelentős áthelyezéseket hajtott végre a szektorai közt az idei évben, viszont a szakértők és a munkavállalók szerint a vállalt lépései pozitívan hatottak a cég-re.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten 4,57%-ot emelkedett. A cég a kimagasló teljesítményét évek óta az okostelefonok eladási számai miatt tudta elérni, ez a Morgan Stanley szerint ez idén a harmadik negyedévben is várható, főleg, ha az Apple meg tud jelenni a piacon az olcsó okostelefonjával. Ráadásul a cég rendszeresen vásárol fel olyan cégeket, amelyek technológiáját később a telefonjába építi.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!