Telemedia részvénykosár

Az Oracle terjeszkedése

By augusztus 10, 2020 október 1st, 2020 No Comments
Az Oracle bejelentette, hogy felhő alapú rendszere immáron San Jose területén is elérhető, ezzel megalkotva a vállalat 25. felhő régióját.

A megnyitás a cég terjeszkedésének része, amely szerint 2021 júliusáig 11 új felhőrégiót alapítanak, ezzel 36-ra növelve a cloud infrastruktúráinak számát. Most az észak-amerikai ügyfelek és a nyugati parti partnerek regionális hozzáféréssel rendelkeznek a társaság összes felhőszolgáltatásához, beleértve az Oracle Autonomous Database-t. A rendszer lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy zökkenőmentesen futtathassák munkafolyamataikat az Oracle Cloud Infrastruktúrán és az Azure-on keresztül.

A vállalat vállalat részvényei ezen a héten 0,36%-ot korrigáltak. A cég hosszútávon jó megoldás, hiszen többször kihangsúlyoztak, hogy a felhőrendszereké a jövő, illetve nyitottak az irodatechnika fejlődése felé és jó partnerkapcsolatban vannak valamennyi szoftver és hardverszolgáltatóval.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!