Telemedia részvénykosár

Az Apple újra nyitja a kisüzleteit

By április 21, 2020 augusztus 14th, 2020 No Comments
Az Apple szóvivői elmondták, hogy a Kínán kívüli üzleteit március óta bezárva tartják, betartva ezzel az összes hatóság által előírt koronavírus elleni óvintézkedéseket.

 

Egy szöuli Apple üzlet a hétvégére azonban újból megnyílhatott. Ha minden igaz, akkor ez lesz a cég első kiskereskedelmi üzlete Kínán kívül, ahol újból megnyithatásra kerülhetett egy Apple üzlet. Új készülékek vásárlását továbbra is online kis és nagykereskedelmi formátumban engedélyezi Tim Cook vezérigazgató és csapata. A szöuli üzlet újbóli megnyitása betekintést enged az Apple új stratégiájába, amelynek célja a kiskereskedelmi létesítmények újbóli megnyitása a közeljövőben és kiszolgálni a kisebb pénztárcájú ügyfeleket.

A vállalat részvényei a héten 5,51%-ot emelkedtek. De a Morgan Stanley elemzői szerint az Apple részvények cél ára egy lehetséges jó szkennárió esetén 2020 végére ismét 300 euró közelében tartózkodhat, így jelentős emelkedés várható a most 227 eurón tartózkodó részvénynél. A Morgan Stanley szerint jövőre drámai ütemű fellendülés várható az euró gazdaságokban. Például a 2021 második negyedében a cég londoni elemzői 14,1 százalékos negyedéves növekedést valószínűsítenek az euró övezetben, illetve a jövő év egészére pedig 5,5 százalékos euró övezeti GDP-bővüléssel számolnak.

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!