Telemedia részvénykosár

Az Alibaba lekörözte vetélytársait

By 2020.11.09. No Comments
Az Alibaba felhő üzletágának növekedése megelőzte az Amazon-t és a Microsoft-ot a szeptemberben végződő negyedévben.

Az Alibaba arról számolt be, hogy a felhőalapú számítástechnika 14,89 milliárd jüan (2,24 milliárd dollár) bevételt hozott a szeptember 30-ig tartó három hónapban. Ez 60%-os éves növekedés és a leggyorsabb növekedési ütem 2019 decemberi negyedéve óta. Ez gyorsabb volt, mint az Amazon Web Service 29% -os éves növekedése és a Microsoft Azure 48%-os növekedése a szeptemberi negyedévben. Fontos megjegyezni, hogy az Alibaba cloud computing üzletága lényegesen kisebb, mint ez a két piacvezető.

A vállalat részvényei 1,56%-ot korrigáltak a héten. Az Alibaba nemzetközi piacokkal kapcsolatos vállalkozásai továbbra is gyors növekedést élveznek. Kínai kiskereskedelmi piactereinek éves aktív fogyasztói elérték a 757 millió jüant, ami 15 milliós növekedés a 2020. június 30-án véget ért tizenkét hónapos időszakhoz képest. A vállalat mind Kínában, mind Ázsiában segített a pandémiás időszakban a vállalkozásoknak helyreállni és új növekedési lehetőségeket talált a digitalizáció révén.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá