Telemedia részvénykosár

Az Amazon nem tűri a késést

By 2020.08.24. szeptember 30th, 2020 No Comments

A hét elején az Amazon bejelentette a kereskedők számára, hogy teljesíteniük kell bizonyos szállítási követelményeket, hogy továbbra is használhassák a társaság Prime szolgáltatásait, termékeik kiszállítása során. Az Amazon álláspontja, hogy a több eladó a weboldalon nem tartja be a szigorú szállítási határidőket, ezzel rontva a vállalat statisztikáit. A figyelmeztetést azoknak az eladóknak címezték, akik saját raktárral rendelkeznek, és UPS, FedEx vagy más szállítmányozók segítségével kézbesítik az online megrendeléseket a Seller Fulfilled Prime nevű programban.

Az Amazon részvényeinek árfolyama ezen a héten 4,65%-ot emelkedett. Az Amazon már csak azért is jó vétel, mert a koronavírusos időszak alatt mindenki az online rendelés felé mozdult el. A cég a második negyedévben az előző év második negyedévéhez képest 40%-kal növelte bevételét, így az 89 milliárd dollárra nőtt és ezen időszak alatt megduplázódott az Amazon nyeresége is.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá