Telemedia részvénykosár

Az Apple pert indít

By szeptember 15, 2020 szeptember 30th, 2020 No Comments
A héten az Apple bejelentette, hogy pert indít az Epic Games és a vállalat között kialakult helyzet miatt, melyben a videójáték fejlesztő megszegte az Apple-lel kötött szerződési feltételeket.

A Fortnite kedvezményt kínált virtuális pénznemére az alkalmazáson kívüli vásárlásokhoz. Az Apple a játékon belüli tranzakciókból befolyt bevétel 30%-ra jogosult, viszont az említett AppStore-on kívüli vásárlásokból egyáltalán nem részesül. Az Epic hivatalos álláspontja, hogy a vállalat ellehetetlenítette a játék hosszútávú versenyképességét.

Az Apple vállalat részvényárfolyama ezen a héten 7,41%-ot esett miután a technológiai papírok gyengültek ezen a héten. A vállalat vállalat a jövőben jó lehet, hiszen napokon belül kerül sor a a hatodik generációs Apple Watch bemutatására is. Illetve kiszivárgott hírek szerint a cég is beszáll az összehajtható telefonok piacára.

A vállalat majd egy évtized alatt bemutatta az iPadet, mely a táblagépek úttörőjévé vált, megjelentek a piacokon az okosórák. Az iPhone népszerűsége folyamatosan növekedett és a mai napig az egyik legjelentősebb mobil márka, amihez hozzájárult, hogy az iOS rengeteg hasznos új funkcióval lepte meg a piacot.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!