Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A Stryker 1 milliós mérföldköve

By 2020.10.20. No Comments
A Stryker bejelentette, hogy 2006-os bevezetése óta meghaladta az egymilliót a Mesa Pedicle Screw implantátum sebészi beépítése.

A különféle gerinchálózatokon megjelenő Mesa Pedicle csavarok 60 fokos mozgástartományt biztosítanak, így az egyik legjobb készítménynek számítanak a mesterséges gerinccsigolya pótlásnál. A Stryker készítménye kompatibilis bármely más vállalat által kifejlesztett termékkel, melyek az említett orvosi beavatkozásba tartoznak. A sikerre reagálva a vállalat bejelentette, hogy tovább bővíti a Mesa portfólióját, melyről még az idén részletesebben beszámol.

A vállalat részvényárfolyam ezen a héten.0,7%-ot korrigált. A cég implantátumokat értékesít és három céget vásárolt fel 2019 októbere óta. A Stryker részvénye egy jó portfolióban kiváló lehetőség lehet, hiszen a vállalat innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínál az ortopédia, orvosi és sebészeti, valamint neurológiai és gerincsebészeti szolgáltatások terén.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!