Telemedia részvénykosár

Jöhet az I-maszk az Apple vállalattól

By április 14, 2020 augusztus 14th, 2020 No Comments
Az Apple sok európai vásárló szerint termékeit gyakran a márka minőségére hivatkozva magasabb áron teszi ki a piacra, vagyis túlárazza.

 

Erről írt a napokban a Daily Mail londoni online napilap is. Az online újság szerint utóbbi időszakokban viszont a vállalat teljes mértékben megváltoztatta szokását és például az új Apple Iwatch termékeik már reálisabb áron szeretné megjelentetni. A napokban pedig bejelentették új terméküket, melyet nem egészen úgy fogadott az internet, ahogy azt eltervezték. Az Apple-vezérigazgató Tim Cook tette meg a bejelentést, miszerint kötelességének tartja, hogy mostantól segítse az egészségügyi dolgozók munkáját. Jelenleg az USA területén jelentősen megnőtt a koronavírusos fertőzöttek száma, így egyértelmű volt, hogy a nagyobb cégek is elkezdik segíteni az orvosok és ápolók munkáját. Cook videó üzenetben mondta el, hogy a cég elkészítette egy műanyag arcpajzs terveit, amelyet össze lehet majd szerelni. Ebből heti szinten egymillió terveznek legyártani. A tervek alapján milliós tételben fogják a maszkokat gyártani és szállítani a korházakba a jövő héttől.

Az Apple vállalat részvényei ezen a héten 9,40%-ot meneteltek. Míg egy év alatt 37,90%-ot erősödtek a vállalat részvényei. A Morgan Stanley elemzői szerint az Apple részvények célára egy lehetséges jó szkennárió esetén 2020 végére ismét 300 euró közelében tartózkodhat, így jelentős emelkedés várható a most 244,45 eurón tartózkodó részvénynél.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!