Telemedia részvénykosár

A Walt Disney streamer szolgáltatással tarol

By december 14, 2020 No Comments
A Walt Disney a napokban bemutatta a globális streaming szolgáltatásainak bővítésének ambiciózus következő lépéseit a 2020-as befektetői napon.

A vállalat szót emelt a Disney +, Hulu és ESPN + közvetlen fogyasztói szolgáltatásainak jövőjéről, illetve a hamarosan megjelenő Star szolgáltatásáról is.

A vállalat részvényei ezen a héten csúcsra futottak, azaz 13,94%-ot emelkedtek. A Walt Disney társaság a héten bejelentette, hogy december 2-tól a közvetlen fogyasztói szolgáltatások portfóliója meghaladta a 137 millió fizetett előfizetést és köztük 11,5 millió ESPN + előfizető lett a vállalatnál, ezenkívül a Hulunak csak 38,8 millió előfizetője van, de 2019 novembere óta 86,8 millió új előfizetővel rendelkezik a társaság. A cég a streaming szolgáltatásaitól azt várja, hogy 2024-es pénzügyi évig 300-350 millió előfizetés érjen el. A Walt Disney célja azt, hogy éves szinten 100 új filmet tűzön műsorra és több Star Wars film, illetve sorozat jelenne meg. Kilenc új spinoff-show csatlakozna a Disney Plus streaming szolgáltatás már szenzációs „Mandalorian” sorozatához, illetve az Alian is új részekkel gyarapodna.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!