Egyedi részvények

Az Automatic Data Processing jó minősítése

By november 16, 2020 No Comments
Azok számára, akik erős üzleti szolgáltatási részvényeket szeretnének találni, azoknak az Automatic Data Processing (ADP) részvényvásárlása a legjobb lehetőség.

Az Automatic Data Processing (ADP) az üzleti szolgáltatások szektor 207 egyedi részvényének egyike. A vállalat a 9. helyen áll a Zacks ágazati rangsorában. A Zacks elemzői az ADP vállalat múltját, cash-flowját, nyereségét, bevételeit, kiadásait, likviditását tekintve a céget kiválóra értékelték. Az ADP részvénye jelenleg a Zacks rangsorában 2. helyen áll és vásárlási minősítésre javasolják a cég papírjait.

Az elmúlt 90 nap során az ADP teljes éves jövedelmére vonatkozó Zacks-konszenzusi becslés 12,64%-kal emelkedett meg. Ez azt mutatja, hogy az elemzői hangulat javult és a vállalat jövedelmi kilátása erősebb lett. Legfrissebb adatai szerint az ADP éves szinten mintegy 0,33%-kal erősödött. Az Automatic Data Processing ebben az évben jobban teljesít, mint versenytársai. Az üzleti szolgáltatások részvényeiben érdekelt befektetőknek továbbra érdemes vásárolni az ADP részvényt. Így egyre több intézményi befektető helyezte el ebben az évben befektetési alapjába a cég részvényeit és vásárolt nagyobb mennyiséget. A Polen Capital Management nemrég kiadta 2020 harmadik negyedéves befektetői levelét, amelyben a Polen Capital néhány részvényt emelt ki, köztük az Automatic Data Processing részvényét. A Polen Capital Market szerint a vállalat kiváló lehetőség kisbefektetőknek.

Az ADP részvényei ezen a héten 3,25%-ot emelkedtek. A vállalat emberi erőforrás-kezelő szoftvereket és szolgáltatásokat nyújt. Az ADP részvényállománya 15%-kal növekedett az elmúlt egy hónap alatt. A Polen Capital tanácsadói szerint 2020 második negyedévében az Automatic Data Processing Inc. részvényei vételi pozícióinak száma körülbelül 7%-kal nőtt az előző negyedévhez képest A Polen Capital Management tanácsadói szerint az Automatic Data Processing Inc. részvénye a 30 legjobb befektetés között szerepel.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!