Telemedia részvénykosár

A Microsoft ismét a videójáték iparban tevékenykedik

By október 13, 2020 No Comments
A GameStop Corp. bejelentette, hogy többéves stratégiai partnerségi megállapodást kötött a Microsoft-tal, tovább fejlesztve a fizikai és digitális videojáték-kínálat bővítésének stratégiáját, valamint a társaság kiskereskedelmi technológiai infrastruktúrájának fejlesztését.

Világszerte több mint 5000 kiskereskedelmi üzlettel és világszínvonalú e-kereskedelmi platformjával a GameStop hatalmas vásárlói hálózatot tudott kialakítani. A Microsoft az elmúlt hetekben felvásárolta a világ egyik legnagyobb videójáték stúdióját, így várható volt, hogy ezt követni fogja egy sikeres üzlethálózat bevonása is. A bejelentés alapján a Microsoft felhő alapú rendszerei megjelennek a Gamestop webshopjain, illetve a cég jövőben érkező termékei is kiemelt helyet kapnak a Gamestop virtuális polcain.

A Microsoft vállalat részvényárfolyama ezen a héten 4,67%-ot menetelt. A koronavírus-járvány nyomán gyorsan kibontakozó válságra válaszolva a Microsft vállalat is minden eddiginél szélesebb tendenciával fordult a digitális értékesítés, a felhőhasználat és a Windows 10 felújítása, az online szolgáltatások, az ellátási láncok és az elosztás folyamatait optimalizáló megoldások felé, ezért a jövőben is jó lehetőség lehet a cég részvényvásárlása.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!