A Netflix hosszú távú részvénytámogatást fog elérni abból a stratégiából, hogy globálisan fektet be a helyi produkciókba –nyilatkozta a Guggenheim szakértője április elején.

Ez akkor történhet meg, amikor a szolgáltatás értéke növekszik az ázsiai és egyéb fogyasztók számára-mondta a cég vezető elemzője. A Guggenheim elemzője 625 dolláros árcélt határozott meg 2022 év elejére, ami 14%-os emelkedést jelentene a jelenlegi árhoz képest. A Netlix-nél filmpremierekből sem lesz hiány, ugyanis megjelenik a természetfeletti thriller a Kisértő múlt, a Városi cowboy és a Madame Claude c. dráma. Ezenkívül a Netflix, alighanem a Lupin sikerén felbuzdulva, a közeljövőben huszonhét francia nyelven készülő tartalmat tervez kihozni, filmeket, sorozatokat, dokumentumfilmeket egyaránt. Ebben az évben jelenik meg a Blonde ami, egy fiktív életrajzi dráma és középpontban Marilyn Monroe ál.

Egyik különlegesség lehet az, hogy a Netflix megrendelte a „The 39 Steps” című minisorozatot, amely az 1915-ös John Buchan regény alapján készült és amelynek főszereplője Benedict Cumberbatch lesz.

A Netflix részvényárfolyama ezen a héten 2,95%-ot emelkedett. A Netflix számára elengedhetetlenül fontos, hogy új tartalmakkal jelenjen meg a mostani erős versenyben. A Netflix megragadta a stúdió fizetős tévéfilmjeinek kiadását 2022-től. Scott Dewitt a Stifel elemzője szerint a második negyedévben 3,2 millió előfizetéssel bővülhet a Netflix

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá