Telemedia részvénykosár

Elbocsátások az Oracle-nél

By 2020.08.17. október 1st, 2020 No Comments


Az Oracle-nek nem sikerült jelentős piaci részesedést szereznie, ennek következményeként elbocsátja munkatársait a Commerce Cloud csapatából. A hivatalos beszámoló szerint a koronavírus helyzet alatt jelentősen lecsökkent a vállalat platformját használók száma. Bár az Oracle nem kommentálta a munkahelyi tevékenységeket, több volt munkatárs is felszólalt a vállalat döntésével szemben. A Cambridge-ben található iroda jelentős része került elbocsátása, ahol is a legtöbben arra panaszkodtak, hogy menedzsment szempontjából az Oracle nem kezelte megfelelően a járványhelyzetet.

Az Oracle vállalat részvényárfolyama ezen a héten 1,86%-ot korrigált. Az Oracle vállalat részvényeinek ára 54, 2 dollár lett ezen a héten. Az Oracle folyamatosan kapcsolatot tart az SAP-vel, a Xerox-szal és a Microsoft-tal. A vállalat részvényei a Seeking Alpha elemzői szerint vételi pozícióban vannak, mivel a vállalat a felhőszolgálatásokat, az AWS-t részesíti előnyben, illetve a nemzetközi beruházásokban is elég erős lett.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!