Telemedia részvénykosár

Az Oracle felhője új programmal bővül

By május 4, 2020 október 1st, 2020 No Comments
A koronavírus járvány következtében sok munkavállaló készült otthoni munkavégzésre, melyhez elengedhetetlen a megfelelő online kommunikációs csatorna.

Míg az üzleti szférában a Skype és a Microsoft Teams a legalkalmasabb, addig az online oktatásban a pedagógusok nagy része a Zoom programot preferálja. A népszerű videokonferencia appot fejlesztő vállalat a napokban bejelentette, hogy az Oracle Cloud Infrastructure felhőszolgáltatást fogja felhasználni, hogy biztosítsa felhasználó számára a töretlen kommunikációt. A Zoom az elmúlt időszakban 300 millió felhasználót regisztrált, melyhez elengedhetetlen a csatorna kapacitásának bővítése. Az Oracle felhő infrastruktúrája lehetővé teszi a cég számára a további növekedést és a kifogástalan szolgáltatás biztosítását a koronavírus járvány alatt.

Az Oracle vállalat részvényei ezen a héten 1,62%-ot korrigáltak. A vállalat stabil háttere, precíz módszerei, eredményes cach-flow-val rendelkezik, illetve magas osztalékot fizet befektetői részére, így bátran belefér egy jól diverzifikált portfólióba.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!