Telemedia részvénykosár

India az Oracle aranybányája?

By december 22, 2019 július 3rd, 2020 No Comments
Az Oracle a felhőalapú alkalmazás üzletágának gyorsabb növekedését várja el az indiai területeken, mivel szerinte a helyi adatközpontok képesek a gyors alkalmazkodásra az új rendszerhez.

Ez lehetővé tenné például a banki és az egészségügyi ügyfelek számára, hogy felhasználói adataikat az országon belül egy egységes rendszerben tudják tárolni. Prasad Rai, az Oracle India alkalmazásokért felelős vezetője elmondta, hogy a felhőalapú rendszerek elindításával egy teljesen új innovációs korszakot indítanak el az országban. Az Oracle felhő alapú rendszerének értéke tavaly 5%-kal növekedett és a beszámolók alapján idén is hasonló szinttel tudnak számolni a vállalatnál. A vállalat továbbra is a felhő alapú piacon szeretne bizonyítani az AWS ellen és a legtöbb szakértő szerint az indiai beruházás jelentősen megfogja növelni az Oracle részesedését ezen a piacon, mely értéke az idei évben csaknem 80%-kal emelkedett.

Elmondhatjuk, hogy a vállalat ezen a héten ismét korrigált és így részvényei 53,62 dolláros értéken zárták a hetet.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!