Telemedia részvénykosár

Az Oracle ingyen online oktatása

By április 7, 2020 augusztus 14th, 2020 No Comments
Az Oracle nemrégiben bejelentette, hogy ingyenes hozzáférést kínál online felhőalapú tanfolyamaihoz, hogy megfelelő információkat tudjon szolgáltatni, illetve hogy tovább tudják képezni a szakembereket a koronavírus által okozott otthoni munkavégzés alatt.

 

Az adatbázis és szoftverüzemeltető társaságnak az a célja, hogy segítse az informatikai szakembereket a legkeresettebb készségek elsajátításában, amely távoli vagy csökkent munkavégzést tesz szükségessé. Az Oracle által kínált tanfolyamok és tanúsítások felhőinfrastruktúrát és autonóm adatbázisokat fednek le és május 15-ig állnak az emberek rendelkezésére. A felhasználók hozzáférhetnek az Oracle egyszeri bejelentkezés fiókjához is, amely szintén ebben az időszakban ingyenes. Ezenkívül az Oracle a felhasználóknak, fejlesztőknek, műszaki szakembereknek, építészeknek, hallgatóknak és professzoroknak több mint 50 órás online képzést és hat tanúsítási vizsgát kínál a cég.

Az Oracle vállalat részvényei ezen a héten 2,102%-ot meneteltek felfelé. Viszont elmondható az is, hogy a legutolsó negyedéves jelentésből kiderült, hogy az Oracle bevételeinek többségét a felhős szolgáltatások támogatták. Illetve elmondható az is, hogy a licenctámogatás adja bevételek egy részét és a cég sikeresen működik együtt akár a Microsoft-tal, akár az SAP-vel. 2019 utolsó negyedévében a szolgáltatások, több mint 6,9 milliárd dollárt hoztak, és éves összevetésben 4 százalékkal nőtt.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!