Telemedia részvénykosár

A Wirecard-nál és a turizmus

By január 14, 2020 július 3rd, 2020 No Comments
A Wirecard együttműködést kötött a GetYourGuide utazási vállalattal, mely élmény nyaralásokat kínálnak felhasználóik számára.

A közös program célja, hogy a Wirecard platformja segítségével a cég meg tudja könnyíteni online tranzakcióik és a foglalások lebonyolítását. „A Wirecard-nál célunk, hogy innovatív technológiák révén fenntarthatóan javítsuk az ügyfelek tapasztalatait. Ebben igen hasonlítunk a GetYourGuide-dal és izgatottak vagyunk a leendő közös munka kapcsán, mellyel több ezer felhasználónak fogunk nyugodt és egyszerű utazást biztosítani”–nyilatkozta a vállalat szóvivője. A Wirecard virtuális hitelkártyákat is kiad a B2B befizetések felgyorsítása érdekében. Ezzel megkönnyíti az egyes tranzakciók feltérképezését, a fizetési egyeztetések automatizálását és a számviteli folyamatok javítását. Ezen felül nemrégiben a vállalat és az Orange Bank kibővítették együttműködésüket annak érdekében, hogy a franciaországi Android felhasználók számára a Google Pay mobil fizetési opcióját is fel tudják kínálni.

A német vállalat részvényei ezen a héten pár hét után ismét 1,90%-ot korrigáltak, míg az elmúlt három év alatt 164,15%-ot emelkedtek.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!