Telemedia részvénykosár

A Facebook szűri a választáshoz kapcsolódó posztokat

By 2020.11.09. No Comments
A héten a BuzzFeed News arról számolt be, hogy a Facebook megkezdte az offenzív posztok megfigyelését és törlését, melyek a 2020-as amerikai választáshoz kapcsolódnak.

A vállalat ezeket a megnyilvánulásokat „erőszakos és uszító trendeknek” nevezete, így belső mutatóval követi őket nyomon. Mivel Donald Trump elnök közeli szövetségesei nyíltan erőszakot követelnek a választási eredmények miatt, ezek a tendenciák felpörögtek. A szakértők elemzik a Facebookon az elmúlt öt napban használt hashtageket és keresési kifejezéseket, hogy kiszűrjék a valódi erőszak valószínűségét becslő pontszámot és amely a választási héten 45%-ot emelkedett, 400-ról 580-ra változott.

A vállalat árfolyama ezen a héten 11,52%-ot menetelt előre. Hosszútávon a Facebook vállalat kiváló lehetőség hiszen mivel a világ 35%-a havonta, 23%-a pedig napi szinten használja termékeit. Rekordévnek indult ez az év a Facebook-nak, mivel 2020 első kilenc hónapjában további 8,28 milliárd dolláros bevételt generált 2019-hez képest. A Facebook kifogástalan mérleggel rendelkezik, nulla hosszú lejáratú adóssággal és 2019 vége óta 16,68 milliárd dollár saját tőkével.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá