A Dividend Sensei elemzői társaság pozitív előrejelzéseket tett közzé a 2021-es évre, melyben kiemelték a világ legnagyobb online áruházának, az Amazon-nak a szerepét.

A társaság részvényesei egységesen úgy látják, hogy az Amazon buborék nem a közel jövőben fog kidurranni és a részvények vásárlására buzdítják az embereket. Az elemző társaság saját statisztikai programja, a Dividend Kings Safety Model szerint a cég stabilitásának értéke 95%, ami szinte a legmagasabb a vállalatok közt. Az Amazon a Seeking Alpha 2025-ös konszenzusa alapján 770 milliárd dolláros bevételt, 99 milliárd dolláros működési bevételt és 81 milliárd dolláros nettó nyereséget fog felhalmozni.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten 4,55%-ot emelkedett. Jeff Bezos bejelentette, hogy lemond a vezérigazgatói posztjáról. Az AWS vezérigazgatója, Andy Jassy váltja Bezost a vállalat vezérigazgatójaként. Az Amazon árbevétele 44%-kal nőtt és első alkalommal meghaladta a 100 milliárd dollárt egy negyedévben. A Wedbush elemzői 4000 dollárra emelték az Amazon árcélját az eddigi 3900 dollárról. Jelenleg az Amazon részvényei 3352,5 dollárért vásárolhatóak meg.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!