A Citibank elemzője, Patrick Donnelly arra számít, hogy a Danaher Q1-es negyedéves jelentése felülmúlja azokat a várakozásokat, amiket mind a szakmabeliek, mind a nagy elemzőházak jósoltak.

Így a vállalat jelentése pozitív katalizátorként indítja a részvényállományt fejlődésnek. Szerinte egy potenciális Q1-es ütem és iránymutatás emelése a hónap végén magasabbra teheti a részvények árcélját. A Danaher Corporation vezető diagnosztikai és kutatási üzletág, részvényeit a New-Yorki tőzsdén jegyzik. A vállalat globális tudományos és technológiai újító. Világszínvonalú márkákból álló családja vezető szerepet tölt be az egészségügyi, környezetvédelmi és alkalmazott végpiacokon. Több mint 20 működő céggel a cég mintegy 69.000 munkatársból álló csapatát egyesíti egy közös kultúra és operációs rendszer, a Danaher Business.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten 3,23%-ot emelkedett. A Danaher Corporation 2021. március 25-én kezdte meg osztalék kifizetését, részvényenként 0,21 dollárnyi készpénzzel. A cég osztalékfizetése 16,67%-os növekedést jelent az előzetes osztalékfizetéshez képest.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

2 hozzászólás

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!