A Walt Disney a héten bejelentette a Disney + szolgáltatásának jelentős bővítését, amely rengeteg rendkívül népszerű sorozatot és programot tesz így elérhetővé a karibi és latin-amerikai nézők számára.

A Csillagok háborúja univerzumában játszódó The Mandalorian című sikersorozat a kínálat élén áll és a Disney szokásos felállásának 40 másik sorozata és programja is megjelenik induláskor vagy az elkövetkező hetekben.

A vállalat részvényei ezen a héten 1,96%-ot emelkedtek. A cég vezetősége a streaming szolgáltatásban bízik, illetve azt szeretné, hogy hosszabb távon is versenyben maradhasson a Netflixszel. A vállalat animációs rajzfilmek gyűjteménye forradalmasította a meseolvasást a képernyőn és mind a mai napig elvarázsolja a gyerekeket a világ minden táján. A Walt Disney részvényei 141,07 dolláron vásárolhatóak meg, ami azt jelenti, hogy hosszútávra ígéretes vásárlás lehet, a Deutsche Bank elemzői szerint.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!