Kopernikus részvénykosár

Az Essilor segíti a biztonságos újraindításokat

By június 15, 2020 október 1st, 2020 No Comments
A helyi közösségek támogatására, valamint a COVID-19 világjárvány idején a biztonságra összpontosító erőfeszítések keretében az Essilor, a világ vezető szemészeti lencsék gyártója és az Essilor Vision Alapítvány (EVF) több mint 100.000 db egyéni védőeszköz adományozásával járult hozzá a vírus okozta veszélyhelyzet leküzdéséhez.

Az Essilor továbbra is biztosítja a megfelelő védekezést minden alkalmazottja számára. „Tudjuk, hogy az újbóli megnyitás egyik leginkább stresszes része az, hogy garantálni tudjuk-e alkalmazottjaink, családjaink, ügyfeleink és betegeink biztonságát”-nyilatkozta Rick Gadd, az észak-amerikai Essilor elnöke.

A vállalat részvényei ezen a héten a nagy korrekció miatt 7,76%-ot estek. Viszont a vállalati részvényárfolyam az elmúlt három hónapban 10,02%-ot erősödött. Ugyanakkor azt is kijelenthetjük, hogy 2020 a látás éve, így a cég egyre több kezdeményezéssel jelent meg az idén, többek között több millió dollár keretében biztosítottak ingyenes szemészeti ellátást Bronxban és Minessotában. A vállalat stabil alapokon és jó cash flow-val rendelkezik, ezért befektetésre ajánlott.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!