Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A Coloplast új piacra tör

By 2020.11.09. No Comments
A Coloplast ma bejelentette, hogy befejezte a Nine Continents Medical Inc. vállalat felvásárlását, amely úttörő szerepet játszik a beültethető tibialis idegstimulációs kezelésében.

A vételár 145 millió USD előzetes készpénzfizetésből áll. A 2014-ben alapított Nine Continents Medical Inc. egy magántulajdonban lévő vállalat, amely innovatív megoldást dolgozott ki az OAB kezelésére. A megoldás igen praktikus, mivel nem igényli a betegek aktiválását, ismétlődő orvoslátogatásokat, illetve a perkután tibialis idegstimuláció klinikailag bizonyított hatásmódjára épít, amely a piacon elérhető OAB-kezelés.

A Colopast részvényei ezen a héten 1,23%-ot emelkedtek. A Coloplast egészségügyi termékeket és szolgáltatásokat fejleszt és kínál. Ezen kívül szájsebészet, inkontinencia, maszektómia, sebkezelés és bőrgyógyászat területén is kínál termékeket. A Coloplast kutatási projektjei szakápolók szoros együttműködésével és felhasználói csoportokkal kerülnek lebonyolításra. Termékei az egész világon értékesítésre kerülnek ápolók, kereskedők és végfelhasználók számára egyaránt.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá