Telemedia részvénykosár

A Facebook elindíthatja első randevú applikációját?

By 2020.10.27. október 28th, 2020 No Comments
A Facebook 2020.10.21-én közölte, hogy 32 európai országban elindítja társkereső szolgáltatását, miután a bevezetést az év elején elcsúsztatták szabályozási problémák miatt, mert Írország adatvédelmi biztosa (DPC) aggodalmakat vetett fel az alkalmazással kapcsolatban.

A DPC többször is felszólította a Facebook-ot, hogy az Európán belül szerzett adatokat kizárólagosan csak az Uniós irodákon belül kezeljék, mivel a Facebook jelenleg ezeket az adatokat az USA területén tárolja és kezeli. A Facebook jelenleg is adatvédelmi hatásvizsgálat alatt áll a DPC által. Az alkalmazás jelenleg 20 országban érhető el.

A vállalat  részvényei ezen a héten 7,09%-ot emelkedtek. A Morgan Stanley elemzői szerint még mindig érdemes vásárolni a vállalat részvényeit, az elemzők szerint akár év végére várható a 300 dolláros célár, ami közel 5 százalékkal magasabb a jelenlegi árfolyamnál. A Facebook a jelenlegi amerikai választás hatására is erősödhet, illetve már csak azért is egy jó lehetőség, mert a hirdetéseken keresztül több, mint 2,5 milliárd embert ér el. A közösségi média óriás vállalat részvényei 2020-ban 38,75% -kal, a 2012-es IPO óta 587%-kal gyarapodtak.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá