A Microsoft két hete bemutatta saját személyre szabott, Microsoft Start nevű hírolvasási rendszerét, amely webhelyként és mobilalkalmazásként is elérhető, amellett, hogy integrálva van más Microsoft termékekkel, beleértve a Windows 10 és 11 rendszereket és a Microsoft Edge webböngészőt.

A hírcsatorna egyesítené a hírek kiadóinak tartalmát, de a felhasználók egyéni érdekeihez igazított módon. Ezzel vetélytársa lehet az Apple-nek, a Google-nak, nem beszélve olyan alkalmazásokról, mint a Flipboard és a SmartNews.

A vállalat részvényárfolyama 1,41%-ot erősödött ezen a héten. A Microsoft a napokban bejelentette, hogy 60 milliárd dollárig terjedő részvény-visszavásárlási programot hajt végre, emellett 11 százalékkal emeli az osztalékot az előző negyedévhez képest. A cég október 5-én adja ki az Office 2021-et, az irodai csomag következő fogyasztói változatát. Ez ugyanaz a nap, amikor a vállalat a Windows 11-et is piacra dobja.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá