A Criteo bejelentette az Oracle Data Cloud integrációját a márkabiztonsági kínálatának megerősítése érdekében.

A Criteo AI Engine, egy prediktív ajánlattételi eszköz, immár integrálva van az Oracle rendszerébe, hogy ezzel valós idejű tartalom ellenőrzést és előzetes ajánlatot biztosítson az ügyfelek számára. Az Oralce lépését megelőzi, hogy a Criteo rendszere többször is kritika alá került, mondván, hogy sok esetben nem megbízható tartalmat biztosít a vállalkozók számára. Az Interactive Advertising Bureau (IAB) nemrégiben készült tanulmánya szerint az ipari szakemberek több mint 77%-a 2020-ban kiemelt prioritásként említette a márka biztonságát.

A vállalat részvényei ezen a héten 2,13%-ot korrigáltak. Az Oracle nagy szerepet vállal az informatikai szakemberképzésben is. A cég vezetése fő stratégiai irányokat határozott meg: egyszerűbb adatkezelés, új számítástechnikai platformokhoz fejlesztett megoldások, és a rendszerek magasabb szintű együttműködése, amivel megoldható az adatok szinkronizálása, illetve migrációja. A vállalat vezetője elmondta, hogy 3,82 millió részvény cserélt gazdát az elmúlt héten. Az Oracle Corporation legutóbb 9,37 milliárdos negyedéves árbevételt jelentett, ami 1,60% -os növekedést jelentett, viszont a cég részvénye alacsony árfolyamon tartózkodik, ami a Zacks elemzői szerint további ehetőség arra, hogy Oracle részvényt vásároljunk.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá