Telemedia részvénykosár

Petíció indult a Walt Disney ellen

By június 29, 2020 október 1st, 2020 No Comments
Mivel a koronavírus esetek száma Floridában ismét jelentősen megnövekedett, több mint 7000 ember írt alá online petíciót, amelyben felhívják a Walt Disney és a kormány tisztviselőinek figyelmét, hogy fontolják meg újból a Disney World megnyitását a jövő hónapban.

„Ha a szórakoztató parkjainkat mindaddig bezárva tartjuk, amíg az esetek folyamatosan el nem kezdenek csökkenni, akkor a vendégeinket, munkatársainkat és családtagjainkat is biztonságban tudjuk tartani. A Disney parkok újbóli megnyitása mindenkit veszélyeztet.” Az államban heti szinten 5,3%-os növekedés tapasztalható a vírussal fertőzöttek terén, melyek száma immáron elérte a 110.000 főt.

A Disney vállalat részvényei ezen a héten 6,52%-ot korrigáltak. A Walt Disney-nél hosszútávon fejlesztéseket és új mozifilmek gyártását tervezik. A Disney hosszútávon sikeres vállalat maradhat, évek óta vezető szerepet tölt be a piacon, széleskörű szellemi tulajdonokkal rendelkezik, megelőzve riválisait.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!