Az ukrán vodkagyártó, Nemiroff megállapodást írt alá a Coca-Cola-val, amely szerint a márka Olaszországban forgalmazza majd a szeszesitalt.

A hivatalos közlemény alapján a Coca-Cola HBC Italia lett a Nemiroff vodka hivatalos forgalmazója. A Coca-Cola elemzései szerint az országban jelentősen megnőtt a kereslet az ukrán márka terméke iránt, így újabb munkahelyeket is hoz létre az ital zökkenőmentes forgalmazására. A cég emellett frissíti külső tanácsadói irányelveit, hogy az általa alkalmazott amerikai ügyvédi irodák tegyenek konkrét lépéseket a sokszínűség előmozdítása érdekében. A múlt héten nyilvánosságra hozott nyílt levélben a Coca-Cola alelnöke, Bradley Gayton azt panaszolta, hogy az ügyvédi szakmában évtizedek óta folytatott megbeszélések zajlanak a sokszínűség fontosságáról, viszont a mai napig nem született látható eredmény az ügyben.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten 3,12%-ot emelkedtek. James Quincey vezérigazgató és csapata a Coca-Cola e-kereskedelmi forgalmazását szorgalmazza erre az évre. A Trefis elemzői szerint idén a Coca-Cola árfolyama 55 dollár közelébe kerülhet, ami körülbelül 10%-os növekedésnek felel meg.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!