A Coca-Cola céget, a PepsiCo-t és a Nestlé-t már harmadik egymást követő évben a világ legnagyobb műanyagszennyezőjeként tartják számon, a műanyagtól való elszakadás által közzétett, „Vállalati elszámoltathatóságot követelő műanyagszennyezés” című jelentés szerint.

A felmérésben a márkák által forgalmazott termékek mennyiségét vizsgálják a települési szilárd hulladékok közt. A vizsgálatból kiderült, hogy a vállalat műanyagszennyezés szempontjából az első helyen áll a vállaltok közt. A Cola többször is felszólalt az ügyben, és innovatív megoldásokba kezdett a jövőbeli szennyezések csökkentése érdekében.

A vállalat árfolyama ezen a héten 6,72%-ot emelkedett. A Coca-Cola válallat sikere megkérdőjelezhetetlen. A Coca-Cola nemcsak karakteres ízének, de a termékkel kéz a kézben járó reklámszövegeknek is köszönheti páratlan sikerét. A vállalat piaci kapitalizációja a heti emelkedést követően 226,82 milliárd dollárra emelkedett.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!