Best of Dividens vagyonkezelt részvénykosár

A Coca-Cola társadalmi felelősségvállalása

By augusztus 24, 2020 No Comments

Az ugandai Coca-Cola Beverage Africa a napokban több millió dolláros adományok szállított ki a mbararai Adullam árvaháznak, ezzel nagylelkű adománnyal szeretne a Covid 19 miatt adózni az árván maradt csöppségeknek. Viszont a márciusi járványhelyzet alatt az Adullam Orphanage ágyakat és matracokat kínált fel a Mbarara Century Bottling Company munkatársainak, hogy lehetővé tegyék a gyár működését Afrikában. A koronavírus időszak elején az árvaház ingyenesen segítette a Coca-Cola munkatársait az elszállásolásban. Naboth Tumuhairwe, az Adullam árvaház igazgatója elmondta, hogy intézménye nagyra értékeli a Coca-Cola-t, a társaság nagylelkűsége és a társadalmi szerepvállalása miatt.

A Coca-Cola vállalat részvényei ezen a héten 2,41%-ot korrigáltak. A Coca-Cola 3,43%-os osztalékot fizet éves szinten befektetői részére. A cég nemcsak az üdítőitaláról híres, hanem számos ásványvize, növényi (tej)itala van. A Coca-Cola pár éve elkezdte forgalmazni az olyan egészséges italokat, amely hozzáadott cukor nélkül készül és amiben olyan növényi anyagok találhatóak meg, mint a szója, mandula, kókusz, rizs és zab.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!