Az Emerson Electric Co. felkészült a növekedésre, köszönhetően a végpiacokon mutatott erősségének, az erős termékkínálatnak, a megvásárolt eszközöknek és a szilárd tőkefelhasználási stratégiának.

A Zacks Rank #2vételi rangú vállalat, azaz az Emerson Electric piaci kapitalizációja 61,6 milliárd dollár. Az elmúlt hat hónapban a részvény 12,4%-kal drágult, szemben az iparág 7,9%-os növekedésével. Az Emerson valószínűleg az orvosi, élettudományi, élelmiszer- és italipari, hűtőlánc-, lakossági és kereskedelmi végpiacok erősségéből fog profitálni. Az észak-amerikai folyamatautomatizálási végpiacok javulása is várhatóan a teljesítményét növeli a jövőben.

Az Emerson Electric részvényárfolyama a héten 4,52%-ot korrigált. A 2021-es pénzügyi év harmadik negyedévéből kilépve, a vállalat robusztus hátralékszintje, amely 5,5 milliárd dollár volt az Automation Solutions szegmensben támogatni fogja a top-line teljesítményét az elkövetkező negyedévekben.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!