Best of Dividens vagyonkezelt részvénykosár

A Coca-Cola vállalat 100%-os újra hasznosításba fektet

By július 20, 2020 október 1st, 2020 No Comments

 

A Coca-Cola European Partners (CCEP), a világ legnagyobb független Coca-Cola palackozója bejelentette, hogy finanszírozza a CuRe Technology-t, egy újrahasznosítással foglalkozó startupot, amely új technológiát kíván biztosítani a műanyag poliészter hulladék újrafeldolgozásában. A CCEP által biztosított támogatás lehetővé teszi a CuRe számára, hogy felgyorsítsa „poliészter-megújító” technológiáját, a kísérleti üzemtől a kereskedelmi készenlétig. A Cola-Cola szerint a CuRe támogatásával az elkövetkezendő 10 évben felszámolják a teljes műanyagkészletüket és csak 100%-ban újrahasznosított termékekkel fognak dolgozni.

A vállalat részvényei ezen a héten 3,7%-ot emelkedtek. A Coca-Cola vállalat 1989-tól található meg a tőzsdén. 0,36 eurós osztalékot fizet részvényenként. A vállalat termékei közkedveltek a fiatalok és középkorúak körében. Hosszútávon a Morgan Stanley szerint befektetésre ajánlott.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!