Best of Dividens vagyonkezelt részvénykosár

A Coca-Cola innovatív védekezése

By 2020.06.15. október 1st, 2020 No Comments
A Coca-Cola Japánban működő részlegének vezetője ezen a héten nyilatkozatott adott ki, amiben elmondták, hogy körülbelül 700.000 automatájából kb. 30 000-et szeretnének vírus és baktérium ellenállóvá tenni.

A hét elejétől kezdve az ország egész területén a nyilvános területeken (pl.: a kórházakban és a vasútállomásokon) működő 30.000 italautomata termékválasztó gombjait és adagoló nyílásait antivirális és antibakteriális filmbevonattal kívánják borítani. A társaság szerint jelenleg ez a leghatásosabb védekezési módszer, melyet termékeiknél be tudnak vezetni, tekintve, hogy a Coca-Cola csomagolásánál nem kivitelezhető ilyen típusú bevonatok alkalmazása. A filmbevonatot hathavonta újra cseréli a vállalat, melyhez a Coca-Cola egy teljesen új részleget hozott létre, ezáltal új munkahelyeket teremtett.

A vállalat részvényei ezen a héten 7,795 %-ot korrigáltak. A vállalat részvényei jelenleg 40,20 eurón tartózkodnak. A Coca-Cola vállalatnál elmondhatjuk, hogy a cég termékei szinte minden országban megtalálhatóak, kivéve Kubát és Észak-Koreát. A Coca-Cola megközelítően 400 márka tulajdonosa, termékeivel jelen tud lenni az egészséges élelmiszereket forgalmazó piacon is, ezáltal az élelmiszer gyártás nagy szegmensét tudja piacvezetőként lefedni. A vállalat termékei hosszútávon közkedveltek és a cég, mind a társadalmi szerep vállalásának és mind a klímavédelemnek nagy szószólója és mindent megtesz ezért.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá