Best of Dividens vagyonkezelt részvénykosár

A Coca-Cola szeretne megválni az egyik márkájától

By július 13, 2020 október 1st, 2020 No Comments
A Coca-Cola vezetősége úgy döntött, hogy leállítja az Odwalla juice márkájának gyártását, arra hivatkozva, hogy nincs rá igény, egy ilyen gyorsan változó piacon.

A Coca-Cola július 31-ig megszünteti az Odwalla márkát és annak közvetlen áruház-értékesítési hálózatát az USA területén. „ A döntés nem volt könnyű, ráadásul olyan időben érkezett, amikor igen nagy figyelmet kell fordítani munkatársainkra és az üzleti struktúránkra, viszont a fennmaradásunk miatt kénytelenek vagyunk meglépni”-nyilatkozta a Coca-Cola szóvivője. A hagyományos Cola-ra hatalmas az igény a nyári időszakokban, viszont elmondhatják azt is, hogy idén jelentősen nagyobb keresletet tapasztaltak, de a COVID 19 miatt éttermekben és vendéglőkben értelemszerűen az értékesítés számai alulmúlták a várakozásokat. A Coca-Cola a héten bejelentette, hogy július 21-én nyilvánosságra hozza a 2020 második negyedévének pénzügyi eredményeit.

A vállalat részvényei 1,51%-ot korrigáltak, viszont a cég részvényeire a vállalat 3,57%-os osztalékot fizet. A Coca-Cola Company több, mint 500 márkát kínál több, mint 200 országban és területen. Palackozó partnereikkel több, mint 700.000 embert foglalkoztatnak, ezáltal elősegítve a gazdasági lehetőségek kiaknázását világszerte a helyi közösségek számára.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!