Egyedi részvények

A hét nyertesei a Bechtle részvényesei lehetnek

By augusztus 10, 2020 október 1st, 2020 No Comments

 

1999-ben a Bechtle GmbH megváltoztatta nevét AG társasággá és 2021-ben az AG európai részvénytársasággá szeretne válni.

A Bechtle AG részvényeseinek a következő, 2021. június 15-i rendes közgyűlésen kell szavazniuk az átalakításról. Az új jogi formának köszönhetően átláthatóbbá kell tenni a Bechtle társaság pénzügyét. A vállalat már képviselteti magát leányvállalata révén 14 európai országban. Németországon kívül több országban vezető szereplő lett pénzügyi területen. A cég összesen több mint 100 rendszerházat és 24 elektronikus kereskedelmi vállalatot működtet. A cég ezzel a változással jelentős lépést tesz meg, viszont nem számít részvényerősödésre. A társaság székhelye Neckarsulmban marad. Múlt héten a Bechtle AG Felügyelő Bizottsága már jóvá is hagyta az Igazgatóság javaslatát a társaság jogi formájának, európai részvénytársasággá történő átalakításának a tervét. Az átalakulással a Bechtle AG részvényesei automatikusan a Bechtle SE részvényeseivé válnak.

A vállalat jelenleg 170 eurón tartózkodik. A részvényárfolyama 3,19%-ot emelkedett ezen a héten. A részvények árai az elmúlt három hónap alatt 15,1%-ot, míg tizenkét hónap alatt 82%-os emelkedést ért el. A Bechtle vállalatnál hosszútávon folyamatos emelkedést és bővülést láthattunk és ez valószínűleg a jövőben is megmaradhat, hiszen a vállalat folyamatosan bővíti informatikai rendszerét.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!