Telemedia részvénykosár

A Bechtle felvásárolja a Dataformers-t

By október 5, 2020 október 7th, 2020 No Comments
A német informatikai szolgáltató, a Bechtle bejelentette, hogy nem nyilvános összegért megvásárolja az egyedi szoftverekre és IoT-termékekre szakosodott linzi székhelyű Dataformers céget.

Az adatalakítók megszerzésével a Bechtle kibővíti működését Felső-Ausztriában, ezzel képesek lesznek elérni a cég ausztriai vásárlóit. A Dataformers 2019-ben 5,5 millió euró bevételt ért el. Az adatalakítók megtartják megalapozott nevüket és a Bechtle Austria leányvállalataként csatlakoznak a Bechtle Grouphoz.

A vállalat részvényei ezen a héten 2,87%-ot emelkedtek. A vállalat részvényei jelenleg 175,9 eurón vásárolhatóak meg, ami 3 év alatt 171,24%-os emelkedést jelent. A Bechtle részvénye hosszútávon jó lehetőség, hiszen a cég az egyik vezető informatikai szolgáltató Németországban, a kereskedelmi ügyfelek számára holisztikus, hatékony informatikai koncepciókat, kiváló minőségű és olcsó termékeket és szolgáltatást kínál. Legutóbb a cég éves könyveinek többlete 171 millió euró volt.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!