A Walmart a ruházati üzletet üzemeltető H&M csoporttal, az Ikea-val és a Kingfisher Plc kiskereskedelmi céggel együtt.

Most indította el a Race to Zero-t, ami egy fenntarthatósági kezdeményezés, melynek célja, hogy a globális felmelegedést 1,5 Celsius-fokra korlátozza, ami összhangban van a Párizsi Megállapodásban írt irányelvekkel. A kiskereskedők azon dolgoznak, hogy 2050-ig nulla szintre korlátozzák üvegházhatásúgáz-kibocsátásukat. A Walmart fenntarthatósági céljai között szerepel még a 100%-ban megújuló energia elérése 2035-ig.

Kritikusok szerint a Walmart egyes áruházaiban még mindig sűrűn használ műanyag zacskót. Connecticutban a Walmart most felajánlja az ügyfeleknek a 4 milliméternél vastagabb műanyag zacskó lehetőségét. A Walmart legfrissebb sokszínűségi jelentése szerint a kisebbséghez tartozó alkalmazottak teszik ki az új alkalmazottak 28%-át.

A cég részvényárfolyama 0,14%-ot emelkedett a héten. A Walmart teljes bevétele 2,7%-kal, 138,3 milliárd dollárra nőtt a legutolsó negyedévben. A szegmens nettó árbevétele 5%-kal 93,2 milliárd dollárra nőtt a negyedévben.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!