Keyur Parekh, a Goldman Sachs elemzője a héten fenntartotta a vételi besorolását a Roche Holding AG-nak és 432,00 CHF árcélt tűzött ki. Jelenleg az egészségügyi társaság részvényei 365,2 svájci frankon zártak, közel az 52 hetes csúcshoz.

A Jefferies elemzője, Peter Welford viszont tartotta a tartás besorolását a Roche Holding AG-nál. A vállalat bejelentette, hogy Venclext/Venclyxto kombinációk nagyon hatékonyak lettek krónikus limfocita, leukémia és akut myeloid leukémia esetén. A Roche vállalat diagnosztikai részlege négy üzleti területből áll: a cukorbetegség kezelése, a molekuláris diagnosztika, a professzionális diagnosztika és a szövetdiagnosztika.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten 11,31%-ot emelkedett. A Roche részvényárfolyama vállalat egyéves csúcsa 379,43 dollár volt, egyéves mélypontja pedig 308,57 dollár. A Roche társaság különféle betegségterületekre fejleszt gyógyszereket, ideértve az onkológiát, az immunológiát, a fertőző betegségeket, a szemészetet és az idegtudományt.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!