Az American States Water készlete jelentősen, 12%-kal nőtt az elmúlt három hónapban.

Az American States Water tisztességes, 9,0%-os növekedést tudott elérni az elmúlt öt évben. A vállalat állományával 5 elemzőcég foglalkozik és a konszenzus szerint a „vételi” minősítést javasolják. A magas célár és az alacsony célár közötti tartomány 94 USD és 60 USD között van, viszont a cég részvényenkénti átlagos célára 79,2 dollár. A társaság piaci kapitalizációja 3043 millió dollár. Az American States Water Company leányvállalatai révén víz- és villamosenergia-szolgáltatásokat nyújt lakossági, kereskedelmi, ipari és egyéb ügyfeleknek az Egyesült Államokban.

A vállalat vizet vásárol, állít elő, forgalmaz és értékesít, valamint áramot oszt meg nemcsak Amerikában. A vállalat részvénye 2,72%-ot korrigált ezen a héten. A Simply WallSt. elemzői összehasonították az American States Water nettó jövedelmének növekedését az iparral és meglepődve tapasztalták, hogy a vállalat növekedési értéke magasabb, mint az iparágé, amelynek növekedési üteme 7,0% volt ugyanabban az időszakban. A cég legalább tíz éven keresztül osztalékot fizetett, ami azt jelenti, hogy a társaság elég komolyan gondolja a nyereség megosztását a részvényesekkel.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!