Az IBM a mai napon bejelentette, hogy befejezte a Turbonomic, Inc., egy alkalmazás-erőforrás-kezelő és hálózati teljesítmény-kezelő szoftverszolgáltató felvásárlását.

Az akvizíció lezárása kiegészíti a vállalat nemrégiben megszerzett Instana alkalmazást, valamint az IBM Cloud Pak for Watson AI rendszer bevezetését az informatikai műveletekbe. Az IBM ügyfelei számára AI-alapú automatizálási lehetőségeket szeretne kínálni, melyek megkönnyítik az ügyintézéseket. A felmérések szerint rohamosan nő az online ügyfelek száma, így kritikus vált egy új AI rendszer bevonása.

A vállalat részvényárfolyama 5,39%-ot esett a héten. Az IBM nagy lépést tett 2019-ben a Red Hat szoftvercég 34 milliárd dolláros felvásárlásával. A felvásárlás megerősítette az IBM hibrid felhőalapú számítástechnikai üzletágát, amely a vállalat növekedési stratégiájának alapja. A cég a hibrid felhőt 1 billió dolláros lehetőségnek tekinti, a Red Hat OpenShift hibrid felhőplatformja pedig piacvezető.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!