A társaság részvényei jelentős, több mint 20%-os részvényáremelkedést mutattak az elmúlt néhány hónapban a New-York-i tőzsdén.

A Waste Management alacsony bétaverzióval rendelkezik, ami azt sugallja, hogy árfolyama kevésbé ingatag, mint a szélesebb piac. A hulladékgazdálkodás meghaladja az első negyedévi bevételeket és bevételi becsléseket, derült ki ez a napokban. A Waste Management 2021 első negyedévének erős eredményeiről számolt be, amelyekben a vállalat eredményei és bevételei meghaladták a Zacks Consensus becslését. Az egy részvényre jutó korrigált 1,06 dolláros nyereség 6%-kal verte a Zacks Consensus becslést és 13,9%-kal emelkedett évről évre. A 4,11 milliárd dollár összbevétel 1,8%-kal lett magasabb a konszenzus várakozásánál és 10,3%-kal nőtt évről évre. A jelentett negyedévben a társaság 292 millió dolláros bevételt ért el az Advanced Disposal felvásárlásából és 93 millió dolláros bevételt a növekedéséből.

A Waste Management részvényárfolyama ezen a héten 2,03%-ot korrigált. Elmondhatjuk azt is, hogy a Waste Management folyamatosan figyel a környezetvédelemre, a negyedéves újrahasznosítás szegmensének bevételei 34,7%-kal, 342 millió dollárra nőttek. Az egyéb vállalkozások bevételei 477 millió dollárt tettek ki, ami 10,9%-os növekedést jelent az előző évhez képest. A Waste Management részvényeit a Fidelity és az Erste, OTP, illetve az Aberdeen alapkezelő is folyamatosan vásárolja portfoliójába, hiszen a vállalat a klímaválság ellen folyamatosan jelentősen tevékenykedik.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!