Egyedi részvények

Az American States Water eredményes negyedéve

By 2020.09.15. szeptember 30th, 2020 No Comments
A cég egy amerikai víz- és villamosenergia-társaság, amit 1929-ben alapítottak, székhelye a kaliforniai San Dimas-ban található.

A társaság 50 éves privatizációs szerződéseket kötött az Egyesült Államok kormányával, mint kormányzati vállalkozó a vízrendszer-szolgáltatására. Bear Valley Electric néven mintegy 240.000 ügyfél vízszolgáltatója, és több mint 23.000 ügyfél áramszolgáltatója a Big Bear Lake-ben és Kaliforniában. A társaság a Golden State Water Company (GSWC) és az American States Utility Services, Inc. (ASUS) anyavállalata, valamint leányvállalatai biztosítják Amerika közművét. A társaság az American States Utility Services, Inc. szerződéses szolgáltató leányvállalatán keresztül az ország tizenegy katonai bázisán található vízelosztó és szennyvízgyűjtő és -kezelő, létesítmények üzemeltetési, karbantartási és építési menedzsment szolgáltatásokat nyújtja az egész országban, az Egyesült Államokkal kötött 50 éves privatizációs szerződések alapján. Az American States Water 2020 második negyedévében részvényenként 69 centi működési eredményt ért el, amely megfelelt a Zacks konszenzus becslésének. Eközben az eredmény 7,8%-kal javult az egy évvel ezelőtti negyedév 64 centjéhez képest. 121,3 millió dolláros működési bevétel 1,7%-kal verte a 119 millió dolláros Zacks Consensus becslését. Az összes bevétel elsősorban a víz és a szerződéses szolgáltatások szegmensében bekövetkezett alacsonyabb bevételek miatt csökkent.

Az American States Water részvényeinek ára ezen a héten 4,61%-ot esett. A vállalat részvényeit hosszútávra ajánlják a JP. Morgan elemzői is, hiszen a víz ellátása és a szennyvíz folyamatos tisztítása a klímavédelem első számú fontos eleme.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá