A Pfizer és a Moderna COVID-19 vakcinák már felhasználhatók Ottawa 11 közösségi oltási klinikáján.

A Pfizer szállítmánya technikai okok miatt hónapokat késett a régióban. A város azt is megerősíti, hogy „viszonylag kis számú lakos” elutasította a Moderna-vakcina beadását, mert Pfizer vakcinát akartak a második oltásként. A héten Ottawa városa bejelentette, hogy csak a Moderna COVID-19 vakcinák állnak rendelkezésre 18 éves vagy annál idősebb felnőttek számára a Pfizer-adagok késedelmes szállítása miatt Kanadában.

A vállalat részvénye ezen a héten 0,44%-ot emelkedett. A Seeking Alpha elemzői szerint a Pfizer hosszabb és mély folyamatokkal rendelkezik, amelyeknek az elkövetkező években stabil jövedelemnövekedést kell eredményezniük. A társaság részvényei még mindig olcsóak és szilárd jövedelemhozamot kínálnak, ami vonzóvá teheti a részvényeket. A részvényenkénti 40 dollárért a Pfizer értéke jelenleg 220 milliárd dollár, ami a piaci kapitalizáció alapján a világ egyik legnagyobb egészségügyi vállalatává teheti a céget.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!