Az Oracle Financial Services Software, az Oracle Corp egysége, összefogott az Everest pénzügyi technológiai szolgáltatóval, hogy egy blokkláncot alakítson ki világszerte a bankokhoz, javítva ezáltal a termékkínálatát és biztonsági rendszereket.

Az Oracle Financial szoftverét a lakossági és vállalati bankok, valamint a biztosítási szektorban használják. Az Everest elmondta, hogy nemrégiben együtt dolgozott az Ázsiai Fejlesztési Bankkal, a Szamoa Központi Bank szabályozási megfelelőségi platformján. Az Everest emellett kriptovaluták engedélyezett letétkezelője is.

A vállalat részvényárfolyama a héten 0,08%-ot, míg 3 hónap alatt 12,42%-ot emelkedett. Az Oracle 243,1 milliárd dolláron tartózkodik kapitalizációs tőkéje szerint, amely meghaladja az SAP 175,7 milliárd dollárját. A cég elnöke, Larry Ellison és vezérigazgatója, Safra Catz egyértelműen beváltotta gyakran hangoztatott állításait, miszerint az Oracle felhőüzletága az áttörés küszöbén áll.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!